Fotoreport: Slice Slice Baby pop-up

Na závěr prázdnin jsme to u nás pořádně rozpálili! Do KRO Coffee dorazila Kateřina Jakusová aka Slice Slice Baby se svou pizza pecí. Spolu s naším Davidem Dorotíkem pekla jednu pizzu za druhou. K tomu koktejly z Karlína a na bezva party bylo zaděláno. 


Pizzu milujeme. Je skvělá na všechny způsoby, ale když se k ní přidá BBQ kuře, vznikne naprosto neodolatelné kombo. A právě takovou pizzu vytvořili David s Kateřinou, aby v její chuti byl otisk jak Slice Slice Baby, tak KRO. Pizzu extravaganza! (BBQ kuře, „kewpie“ mayo, provola, jarní cibulka) doplnila „umírněnější“ Basic Bitch Pie (umami marinara, mozzarella, umami posypka, fialová bazalka).

Jak se ukázalo, nejsme jediní, kdo pizze nedokáže odolat. Na pop-up jste dorazili v tak hojném počtu, že obě pece jely naplno a během několika hodin jsme upekli 80 pizz. A to i přes nečekaný slejvák, který nás donutil trochu zaimprovizovat a přidat před náš pizza setup s pecemi stan, abychom mohli pokračovat. Výdej jsme tak museli na hodinu přerušit, ale vy jste byli úžasně trpěliví a na svůj „slice“ si počkali. Mezitím jste se aspoň mohli osvěžit pivem nebo koktejly, které připravil Pavel z karlínského KRO: Negroni, Not an Aperol Spritz a Raspberry Americano. Do toho celou dobu hráli DJs, kteří nás všechny udržovali v dobré náladě, počasí navzdory.

Těšte se na další akce u nás a nezapomeňte sledovat náš Instagram, aby vám nic neuteklo.