Newsletter: Láska prochází žaludkem

Přivítejte další newsletter z KRO Kitchen s náloží novinek. Tentokrát se zaměříme na blížící se svátek lásky, představíme novou snídani, kterou si zamilujete, a nebude chybět ani tradiční sladká tečka. Tak pojďme na to.

Valentýn v KRO COFFEE

Na sv. Valentýna, jsme v KRO Coffee připravili trio langošů. Dáte si variantu se zakysanou smetanou, konfitovaným česnekem, kimchi kečupem, sýrem furfante a kapary z medvědího česneku? Nebo si vás spíš získá kombinace fermentovaného tvarohu, papriček jalapeños, paprikáše a petrželového salátu? Na výběr je ještě třetí, a to se zakysanou smetanou, konfitovaným česnekem, sýrem furfante a kimchi. Láska má zkrátka mnoho podob. 

Berete Valentýn na rozdíl od nás vážně? V tom případě vás zveme do KRO Coffee na pohár pro dva. Pořádnou porci lásky a cukru v podobě šlehačkových pusinek vám naservírujeme se dvěma lžičkami. 

VEJCE BENEDIKT LEVEL 1000

Tuhle novinku jste možná už zaznamenali na našich sociálních sítích, ale jsme na ni natolik pyšní, že vám ji chceme představit i tady. O co jde? Na menu KRO Coffee jsme přidali vejce Benedikt. Samozřejmě po našem. Takže základ tvoří máslový croissant z KRO Bakery, na který naskládáme mortadelu, vejce s dokonale tekutým žloutkem a naši holandskou omáčku s hnědým máslem a lanýžovým olejem. Celé to bohatě zasypeme nasekanou pažitkou a pak už jen pošleme vaše chuťové pohárky rovnou do ráje. 

Sladká tečka

V karlínském KRO Bistro & Baru na vás čekají dva nové dezerty. Prvním z nich je krupicové flameri s pomerančovou kůrou, kokosovým gelem, rakytníkovou omáčkou a drobenkou z hnědého másla. Druhým je mousse z bílé čokolády s pomerančovou redukcí, lískovými ořechy a javorovým sirupem. Kterému z nich dáte přednost? My doporučujeme vyzkoušet oba! 

Při té příležitosti rovnou také ochutnejte nové koktejly. Ty máme hned tři: Banana Bamboo (karamelizovaný banán, Amontillado sherry, vermut Dolin Blanc a vermut Dolin Dry), Carbonated Apple (jablečný fresh, list kafírové limety, mastiha) a Gin Highball (Caorunn gin, cordial z prosecca a citronového tymiánu, amaro, soda). Raději nealko? Připomínáme, že v nabídce máme standardně tři nealkoholické koktejly. Aktuálně můžete vybírat z kombinací jablko & libeček, citron & pepř a mandarinka & rooibos.