Newsletter: Vánoce, Vánoce přicházejí

S adventem nastal čas příprav na Vánoce. Doba shánění dárků, pečení cukroví a vánoček. Pokud nic z toho nestíháte, nebo vás to nebaví, nechte letos vše na nás. Co konkrétně u nás pořídíte? Spoustu dobrot, koktejly i nejnovější merch. Detaily vám prozradíme v dnešním newsletteru.

Návrat vaječňáku

Náš vánoční poklad je zpět! Krémový likér z vajec, slaného karamelu, rumu, cognacu, sherry a koření je od tohoto týdne k dostání ve všech našich podnicích, tedy na Vinohradské i v Karlíně. Co víc dodat? Přijďte si pro něj!

Vánoce v KRO KITCHEN

Pečení letos obstaráme my, přesněji řečeno naše Marťa. Stejně jako loni si můžete pochutnat na naší vánočce a několika druzích cukroví. Letos pro vás máme mandlové rohlíčky s tonkovým cukrem, linecké plněné kdoulovým pyré, vosí hnízda s krémem z vaječňáku, lanýže s naším ječmenným misem a karamelové sendviče s hnědým máslem a pohankovým popcornem. Na vánočku i cukroví přijímáme předobjednávky, případně od pátku 10. prosince bude možné obojí zakoupit v KRO Coffee. Ale znáte to – kdo dřív přijde, odchází s cukrovím. Tak mějte svoje jisté!

A když už u nás budete, nezapomeňte pořídit pár dárků svým blízkým. Například KRO voucher v hodnotě 500, 1000 nebo 2000 korun. Zakoupíte ho ve všech našich KRO a lze ho uplatnit v každé z nich.

Na výběr je také celá řada našich produktů jako originální směs koření na grilované kuře, nový oříškový party mix, švestkovou XO omáčka, kimchi kečup, taveňák a plno dalších dobrot. Stačí mrknout do vitríny na Vinohradské, co je zrovna k mání. Zbývá také posledních pár láhví KRO Ginu 66, který jsme vytvořili ve spolupráci s palírnou Landcraft.

Nebo sáhněte po již připraveném balíčku plném našich dobrot, který bude k dostání v sobotu 18. prosince na našem vánočním marketu a poté v KRO Cofee. Dali jsme do něj náš vaječňák (0,2 l), svařákový sirup (0,2 l), náš olivový olej (0,5 l), oříškový party mix, vlastní kari koření, kimchi kečup, omáčku piri-piri, slaný karamel, kimchi (300 g) a speciální vánoční KRO ponožky ve dvou různých motivech. Vánočních balíčků bude pouze 100 a do tří z nich schováme KRO voucher na konzumaci v našich podnicích. Třeba se štěstí usměje právě na vás.

Něco na zahřátí

Do nabídky KRO Coffee jsme zařadili novinky určené pro ledové zimní dny. Každou adventní neděli připravíme vlastní verzi irské kávy, kterou můžete ochutnat celý následující týden. Zahřát se můžete také naším vinným punčem se sirupem ze svatojánských ořechů. A pro ty, kdo řídí nebo neholdují alkoholu, máme poctivý kuřecí vývar do hrnečku. 

Nové nealko drinky si vychutnáte i v karlínském KRO Bistro a Baru. Na výběr máte z kombinací mandarinka-rooibos-puškvorec a jablko-citronový karamel-zázvor.