Newsletter: Vítání i loučení

Rok 2022 sotva začal a my už máme plno novinek, o které se s vámi chceme podělit. Představíme vám nové pokrmy a prozradíme, s čím se naopak rozloučíme. Rozhodně tedy neváhejte a přijďte ochutnat.

Silvestrovský speciál zůstává

Nestihli jste se na Silvestra zastavit v KRO Kitchen na Vinohradské a ochutnat náš křupavý bůček s glazé z černého česneku a dýňovým Som Tam salátem? Pak pro vás máme dobrou zprávu! Rozhodli jsme se pokrm zařadit na menu, takže si jej můžete dopřát kdykoli. Netradičně máte také na výběr ze dvou příloh. Jste tým rýže, nebo tým bramborové placky? 

Kromě bůčku jsme přidali ještě další dva pokrmy: čtvrtku kuřete se šípkovou omáčkou, mandlovou nádivkou a bylinkovým salátem a kuřecí Waldorf sendvič se salátem, jablky, řapíkatým celerem a hrozny.

Sladké mámení

Novinky na vás čekají také v sousedním KRO Coffee. Naše bramborové housky jsme naplnili mortadelou, cibulovou majonézou, nakládanými sladkokyselými paprikami a salátem. A Camping houska je na světě. Doporučujeme jako svačinu nebo rychlý oběd do ruky. Pokud si potřebujete osladit život, zkuste nový danish s vanilkovým krémem, pomeranči a pistáciemi nebo skvělou krupicovou kaši s kokosem a malinami. 

Nezahálíme ani v KRO Bakery a upekli jsme bílý chléb s vlašskými ořechy, který tvoří základ kuřecího Waldorf sendviče v bistru na Vinohradské. Ale když budete chtít, v kavárně vám chleba prodáme i bez kuřete.

Poslední možnost

V Karlíně jsme zimní menu sice představili teprve nedávno, ale i tady už se chystají změny. Lehkých úprav se od příštího týden dočká tatarák, který budeme nově podávat s emulzí z černého pepře a citronového tymiánu a nakládanými brusinkami. Semínkové krekry nahradíme chipsy z celozrnného chleba z KRO Bakery. Nové ingredience doplní také tempeh, konkrétně jej budeme servírovat s pekanovými ořechy, karamelizovaným jablkem a višňovým kompotem. 

Brzy zařadíme i nové koktejly, ale než se tak stane, zastavte se do Karlína ještě naposledy na Cherry Sherry Cobler, Coffee Adonis, Milky Way Punch nebo Chinola Sour. S touhle čtveřicí se musíme rozloučit, ale nebojte – nahradíme je něčím stejně dobrým.