Recept: Grilovaná cuketa a meruňky

Recept: Grilovaná cuketa a meruňky

V KRO si zakládáme nejen na svých grilovaných kuřatech, ale také na nabídce vege specialů. A jelikož otázka, co s cuketami, patří v létě k těm nejzásadnějším, podělíme se s vámi o recept na grilovanou cuketu a meruňky se sýrem stracciatella.

Fotoreport: Slice Slice Baby pop-up

Fotoreport: Slice Slice Baby pop-up

Na závěr prázdnin jsme to u nás pořádně rozpálili! Do KRO Coffee dorazila Kateřina Jakusová aka Slice Slice Baby se svou pizza pecí. Spolu s naším Davidem Dorotíkem pekla jednu pizzu za druhou.

Fotoreport: KRO na Praha pije víno

Fotoreport: KRO na Praha pije víno

Minulý víkend se uskutečnil festival autentických vín Praha pije víno. A my u toho ani tentokrát nesměli chybět. Sami jsme poctivě ochutnávali, ale také jsme vínomilce zmožené degustací občerstvili dobrotami z KRO Kitchen a KRO Bakery.

Newsletter: Nedělní dopoledne s KRO brunchem

Newsletter: Nedělní dopoledne s KRO brunchem

Jak si užít konec prázdnin? Pár tipů bychom pro vás měli. Co třeba nedělní brunch v Karlíně nebo pizza pop-up v KRO Coffee?

Fotoreport: Shokupan pop-up

Fotoreport: Shokupan pop-up

Ve čtvrtek 21. července jsme se vydali na otočku do Japonska. Vzal nás tam Jakub Horák z restaurace Yamato, který na jeden večer převzal kuchyni v KRO Coffee a připravil delikatesu japonského streetfoodu, plněné houstičky z mléčného těsta.

Newsletter: Ať jedí koláče! Ty z KRO Coffee

Newsletter: Ať jedí koláče! Ty z KRO Coffee

Předpověď počasí hlásí v těchto dnech opravdové léto, které jsme vám ještě zpříjemnili party v japonském stylu. Pokud jste pop-up nestihli, nesmutněte. Opět máme plnou náruč novinek, o které se s vámi rádi podělíme.

Recept: Cheesecake z bílé čokolády

Recept: Cheesecake z bílé čokolády

V karlínském KRO Bistro & Baru končí jarní menu, a tak se s některými pokrmy musíme rozloučit, abychom mohli přivítat ty nové. Váš oblíbený dezert, cheesecake z bílé čokolády s miso karamelem, si však můžete připravit i doma, rádi se podělíme o recept.

Newsletter: Léto v KRO

Newsletter: Léto v KRO

Ještě než se rozprchnete na prázdniny do všech koutů republiky a světa, čeká na vás několik novinek, kterými přivítáme letní sezonu s plnou parádou. Máme pro vás nová jídla, osvěžující kávu se zmrzlinou, hříšně dobré dezerty a signature koktejly.

Recept: Grilovaný květák se sýrovou omáčkou

Recept: Grilovaný květák se sýrovou omáčkou

Základ nabídky našich bister tvoří grilovaná kuřata, která nakládáme do vlastní směsi koření. Ovšem stejnou váhu přikládáme i vegetariánským pokrmům plným zeleniny. Tentokrát se tedy podělíme o recept na grilovaný květák.