Newsletter: Vítání i loučení
Rok 2022 sotva začal a my už máme plno novinek, o které se s vámi chceme podělit. Představíme vám nové pokrmy a prozradíme, s čím se naopak rozloučíme. Rozhodně tedy neváhejte a přijďte ochutnat.
Recept: Žemlovka
o se starým pečivem? Využití je hned celá řada od strouhanky přes křupavé krutony do polévky až po báječnou žemlovku jako dezert po nedělním obědu. Podělíme se s vámi o recept na tu svou, kde tajnou ingrediencí je trocha bourbonu.
Newsletter: Veselé Vánoce a šťasný nový rok
V posledním letošním newsletteru vám představíme zimní menu, které od tohoto týdne můžete ochutnat v KRO Bistro & Baru v Karlíně. A také prozradíme, co jsme pro vás připravili na Silvestra.
Newsletter: Vánoce, Vánoce přicházejí
S adventem nastal čas příprav na Vánoce. Doba shánění dárků, pečení cukroví a vánoček. Pokud nic z toho nestíháte, nebo vás to nebaví, nechte letos vše na nás. Co konkrétně u nás pořídíte? Prozradíme v dnešním newsletteru.