Akce kterých jsme byli součástí

Výčet akcí, kteých jsme byli součástí.

Newsletter: Babí léto v KRO

Newsletter: Babí léto v KRO

Prázdniny skončily, doba dovolených je pryč. U nás to ale žije pořád a party nikdy nekončí! Na září jsme si pro vás připravili hned několik akcí, které vám zpříjemní předěl mezi létem a podzimem.

Rozhovor: Marek Černý

Rozhovor: Marek Černý

Seznamte se s naším hlavním dodavatelem zeleniny Markem Černým, jehož rodina se věnuje zemědělství od 19. století. Marek na sebe prozradil, jak vzpomíná na naše společné začátky, jakou zeleninu se snaží neúspěšně vypěstovat i co mu dělá radost.

Recept: Grilovaná cuketa a meruňky

Recept: Grilovaná cuketa a meruňky

V KRO si zakládáme nejen na svých grilovaných kuřatech, ale také na nabídce vege specialů. A jelikož otázka, co s cuketami, patří v létě k těm nejzásadnějším, podělíme se s vámi o recept na grilovanou cuketu a meruňky se sýrem stracciatella.

Fotoreport: Slice Slice Baby pop-up

Fotoreport: Slice Slice Baby pop-up

Na závěr prázdnin jsme to u nás pořádně rozpálili! Do KRO Coffee dorazila Kateřina Jakusová aka Slice Slice Baby se svou pizza pecí. Spolu s naším Davidem Dorotíkem pekla jednu pizzu za druhou.

Fotoreport: KRO na Praha pije víno

Fotoreport: KRO na Praha pije víno

Minulý víkend se uskutečnil festival autentických vín Praha pije víno. A my u toho ani tentokrát nesměli chybět. Sami jsme poctivě ochutnávali, ale také jsme vínomilce zmožené degustací občerstvili dobrotami z KRO Kitchen a KRO Bakery.

Newsletter: Nedělní dopoledne s KRO brunchem

Newsletter: Nedělní dopoledne s KRO brunchem

Jak si užít konec prázdnin? Pár tipů bychom pro vás měli. Co třeba nedělní brunch v Karlíně nebo pizza pop-up v KRO Coffee?

Fotoreport: Shokupan pop-up

Fotoreport: Shokupan pop-up

Ve čtvrtek 21. července jsme se vydali na otočku do Japonska. Vzal nás tam Jakub Horák z restaurace Yamato, který na jeden večer převzal kuchyni v KRO Coffee a připravil delikatesu japonského streetfoodu, plněné houstičky z mléčného těsta.

Newsletter: Ať jedí koláče! Ty z KRO Coffee

Newsletter: Ať jedí koláče! Ty z KRO Coffee

Předpověď počasí hlásí v těchto dnech opravdové léto, které jsme vám ještě zpříjemnili party v japonském stylu. Pokud jste pop-up nestihli, nesmutněte. Opět máme plnou náruč novinek, o které se s vámi rádi podělíme.

Recept: Cheesecake z bílé čokolády

Recept: Cheesecake z bílé čokolády

V karlínském KRO Bistro & Baru končí jarní menu, a tak se s některými pokrmy musíme rozloučit, abychom mohli přivítat ty nové. Váš oblíbený dezert, cheesecake z bílé čokolády s miso karamelem, si však můžete připravit i doma, rádi se podělíme o recept.

Chcete nás na své akci?