Akce kterých jsme byli součástí
Výčet akcí, kteých jsme byli součástí.
Recept: Miso lanýže
I tentokrát pro vás máme recept na cukroví. Ale nebojte, troubu už kvůli tomu zapínat nemusíte. Tyhle nepečené miso lanýže jsou stejně dobré jako rychlé a jednoduché.
Newsletter: Svátky a konec roku v KRO
Konec roku se blíží a zatímco se všichni pomalu připravují na sváteční klid, u nás mejdan teprve začíná! Dorazte k nám do karlínského KRO Bistro & Baru na silvestrovský večírek.
Recept: SUŠENKY S ARAŠÍDOVÝM KRÉMEM
Rohlíčky, linecké cukroví nebo vosí hnízda patří mezi nejklasičtější druhy cukroví. Pokud ale hledáte něco méně tradičního, čím ozvláštnit štědrovečerní tabuli, vyzkoušejte naše sušenky s arašídovým krémem.
Newsletter: Advent v KRO
Vánoce jsou téměř tady a my jsme na ně nachystaní! Adventní čas vám zpříjemníme irskou kávou v KRO Coffee, koktejly v KRO Bistro & Baru nebo vaječňákem. Do konce roku pro vás navíc chystáme ještě dva pop-upy. Na jednom pořídíte skvělé dárky pro své blízké a na tom druhém kapra na štědrovečerní stůl.
Newsletter: Svatý Martin v KRO a přípravy na Vánoce
Pokud patříte mezi ty, kdo každoročně vyhledávají svatomartinské hody, přijměte pozvání do KRO. A pokud naopak masu neholdujete, přijďte také. Náš domácí tempeh neustále ladíme, aby měl ještě lepší chuť.
Recept: pečená řepa s dýní
Každé roční období má své typické suroviny. S podzimem přichází čas hub a dýní. Pokud tápete, co s oranžovou tykví jiného než polévku, máme pro vás tip.
Newsletter: Podzim v KRO
S příchodem podzimu jsme obměnili menu ve všech KRO. Čekají vás nová jídla i koktejly a parádní atmosféra. Tak pospěšte k nám, na Jiřák nebo do Karlína. Rádi vás uvidíme a pohostíme.
Newsletter: Babí léto v KRO
Prázdniny skončily, doba dovolených je pryč. U nás to ale žije pořád a party nikdy nekončí! Na září jsme si pro vás připravili hned několik akcí, které vám zpříjemní předěl mezi létem a podzimem.
Rozhovor: Marek Černý
Seznamte se s naším hlavním dodavatelem zeleniny Markem Černým, jehož rodina se věnuje zemědělství od 19. století. Marek na sebe prozradil, jak vzpomíná na naše společné začátky, jakou zeleninu se snaží neúspěšně vypěstovat i co mu dělá radost.