jídlo je naší vášní

Naším předsevzetím je přenést kvalitní jídlo na váš každodenní stůl. Snažíme se vařit bez kompromisů a k surovinám přistupovat s pokorou a respektem. Rádi používáme tradiční i moderní postupy, baví nás fermentace nebo sušení, baví nás plná chuť a umami, baví nás prostě dělat věci jinak a dostat ze sebe i surovin maximum.

Kvalitní a ověřené suroviny jsou základem

Díky spolupráci s pěstiteli z farmářských trhů na Jiřáku, máme téměř denně přísun čerstvé sezónní zeleniny a ovoce, která je pro nás tou nejlepší inspirací. Kvalitní drůbeží maso ze Sedlčanské farmy Druhaz, pak zase po naložení v naší signature marinádě, založené na fermentované kořenící směsi, zaručuje perfektní chuť našich v rotiserii grilovaných kuřat.

kdo tvoří kro

Vojta václavík

Spolumajitel & kuchař

První mohykan, strůjce myšlenky, kuchař, skaut, táta dvou princezen, snílek a optimista. Sansho byla poslední restaurace, v které vařil než se rozhodl vydat na zkušenou do Norského Osla. Tam dva roky sbíral zkušenosti v michelinské restauraci Fauna, následně absolvoval stáže ve Švédsku a Dánsku. Po návratu do Čech působil jako šéfkuchař Hergetovi Cihelny, aby ji po dvou a pul letech opustil a splnil si svůj sen. Vařit bez kompromisů, vařit se svojí crew, vařit pro všechny - otevřít KRO kitchen!

PAVEL SOCHOR

Barman

Pavel je jedním z našich top barmanů. Jestli jste ho propásli na ostrovech, kde to dotáhl až na GM legendárního Panda & Sons baru nebo při rozjíždění Manifesto Market po návratu do Prahy, máte nyní jedinečnou možnost ho potkat u nás! Tenhle energický a věčně pozitivní táta dvojčátek nám od začátku externě pomáhal i s našimi signature drinky a vším kolem baru a my jsme moc rádi že v tom s námi jede naplno!

TOMÁŠ MATERNE

Kuchař

Jeden z nejzkušenější matadorů našeho teamu Tomáš. Táta, houbař a plavec, jehož rukama prošlo třeba v Jaltě, Baroku, Ambi nebo Kampa parku spoustu fajn kuchařů. Je to dobrák a tahoun, jistota která je v kuchyni zapotřebí. Šetří sice úsměvem ale srandy si s ním užijeme až až! Už se někdy usmál i na vás? Že ne? Tak ho přijďte rozesmát a máte u nás pivo!

Daniel BERDY

Kuchař

Tohle je Daniel - další důležitá součást naší crew. Zkušenosti sbíral například v kuchyni Cafe Savoy, Bellevue nebo v restauraci Zátiší. Jeho kuře na paprice je už teď legendární a to má teprve všechno před sebou!

Tomáš SWACZYNA

Sommelier

Tomáš, skvělý sommelier a barman, který je s námi už od prvního den! Je usměvavý a obětavý, dříve pracoval ve vinotéce Karlín a vínum náramně rozumí. Přijďte si ho otestovat!

Michal BUREŠ

Kuchař

Další z kuchařů, který se o vás denně v KRO stará je náš Michal alias Bury. Pro svoji lásku k vaření opustil pohodlné křeslo kanceláře a svůj um piloval třeba v Našem mase nebo Hradní kuchyni. Mimo to, že skvěle vaří, je s ním taky velká sranda, o čemž se u nás můžete díky otevřené kuchyni přesvědčit z první ruky!

Vašek Kršňák

Kuchař

Extra síla v našich řadách, to Je Vašek! Možná ho znáte z televize kde se úspěšně účastnil Muže roku. Profesně pak ale sbíral zkušenosti třeba v ambi, kde to dotáhnul až na sous-chefa v Cafe Savoy. Baví ho tvořit a neustále se posouvat dál, duší je totiž sportovec a kulturista. Koukněte na jeho fitness recepty na youtube nebo se stavte na jeho speciál v krůčku a uvidíte sami!

Už se vám sbíhají sliny?