jídlo je naší vášní

Jsme tým zapálených profesionálů, pro které je vaření zábava. Používáme tradiční i moderní postupy, baví nás fermentace a sušení, baví nás plná chuť a umami, baví nás dělat věci jinak a dostat tak ze sebe i surovin maximum.

Základem jsou Kvalitní a ověřené suroviny 

Díky spolupráci s pěstiteli z farmářských trhů na Jiřáku máme přísun čerstvé sezónní zeleniny a ovoce, která je pro nás tou nejlepší inspirací. Kvalitní drůbež bereme ze sedlčanské farmy Druhaz. Maso naložíme v naší signature marinádě, založené na fermentované kořenící směsi. Ta zaručuje perfektní chuť našich v rotisserii grilovaných kuřat.

kdo tvoří kro

Vojta václavík

Spolumajitel & kuchař

První mohykán, strůjce myšlenky, kuchař, skaut, táta dvou princezen, snílek a optimista. Sansho byla poslední restaurace, ve které vařil, než se rozhodl vydat na zkušenou do norského Osla. Tam dva roky sbíral zkušenosti v michelinské restauraci Fauna, následně absolvoval stáže ve Švédsku a Dánsku. Po návratu do Čech působil jako šéfkuchař restaurace Hergetova Cihelna, aby ji po dvou a půl letech opustil a splnil si svůj sen. Vařit bez kompromisů, vařit se svojí crew, vařit pro všechny - otevřít KRO Kitchen!

PAVEL SOCHOR

Barman

Pavel je jedním z našich top barmanů. Jestli jste ho propásli na ostrovech, kde to dotáhl až na GM legendárního baru Panda & Sons, nebo při rozjíždění Manifesto Marketu po návratu do Prahy, máte nyní jedinečnou možnost ho potkat u nás! Tenhle energický a věčně pozitivní táta dvojčátek nám od začátku externě pomáhal s našimi signature drinky a vším kolem baru a my jsme moc rádi, že teď v tom s námi jede naplno!

TOMÁŠ MATERNE

Kuchař

Tomáš, jeden z nejzkušenějších matadorů našeho týmu. Táta, houbař a plavec, jehož rukama prošlo v Jaltě, Baroku, Ambi nebo Kampa Parku spousta fajn kuchařů. Je to dobrák a tahoun. Jistota, která je v kuchyni zapotřebí. Šetří sice úsměvem, ale srandy si s ním užijeme až až! Už se někdy usmál i na vás? Že ne? Tak ho přijďte rozesmát a máte u nás pivo!

Daniel BERDY

Kuchař

Tohle je Daniel - další důležitá součást naší crew. Zkušenosti sbíral například v kuchyni Café Savoy, Bellevue nebo v restauraci Zátiší. Jeho kuře na paprice je už teď legendární a to má teprve všechno před sebou!

Tomáš SWACZYNA

Sommelier

Tomáš, skvělý sommelier a barman, který je s námi už od prvního dne! Je usměvavý a obětavý, dříve pracoval ve vinotéce Karlín a vínům náramně rozumí. Přijďte si ho otestovat!

Michal BUREŠ

Kuchař

Další z kuchařů, který se o vás denně v KRO stará, je náš Michal alias Bury. Pro svoji lásku k vaření opustil pohodlné křeslo kanceláře a svůj um piloval v podnicích Naše maso nebo Kuchyň. Mimo to, že skvěle vaří, je s ním taky velká sranda, o čemž se u nás můžete díky otevřené kuchyni přesvědčit z první ruky!

Vašek Kršňák

Kuchař

Extra síla v našich řadách, to Je Vašek! Možná ho znáte z televize, kde se úspěšně účastnil Muže roku. Profesně sbíral zkušenosti třeba v Ambiente, kde to dotáhnul až na sous-chefa v Café Savoy. Baví ho tvořit a neustále se posouvat dál, duší je totiž sportovec a kulturista. Koukněte na jeho fitness recepty na YouTube nebo se stavte na jeho speciál v KRO a uvidíte sami!