Fotoreport: KRO pop-up pro CAMP

Víme, kdo postaví Vltavskou filharmonii! A měli jsme to hezky z první ruky, protože jsme byli u toho, když Centrum architektury a městského plánování (CAMP) vyhlašovalo vítěze mezinárodní architektonické soutěže. Podoba budoucí filharmonie ale nebyla pro účastníky jedinou novinkou – na slavnostním večeru jsme oficiálně uvedli také náš KRO Brut z Cidrerie Kliment.

Na akci, který probíhala v areálu Emauzského kláštera, jsme dorazili s naším pop-up stánkem. Ochutnat jste mohli třeba náš wrap s trhaným vepřovým, salátem apple slaw, jogurtem, kimchi glazé a bylinkami. Samozřejmě jsme nezapomněli ani na ty, kdo masu neholdují – pro ně jsme měli variantu s grilovaným tempehem.

Celý večer byl skvěle zorganizovaný a bylo moc fajn vidět, kolik lidí tohle téma zajímá. Díky tomu provázela celý večer perfektní atmosféra, kterou svým setem ještě víc rozproudil DJ Floex.

Gratulace vítězi

Vítězem se stalo dánské studio Bjarke Ingels Group (BIG). V jeho podání se Vltavská filharmonie nemá stát jen koncertním sálem, ale živým a otevřeným kulturním prostorem pro všechny. A takových podle nás není nikdy dost. Dokončení se sice plánuje za deset let, ale na nový architektonický klenot se těšíme už teď.

Ještě jedno odhalení

Při té příležitosti jsme společně s Jáchymem Klimentem oficiálně představili i náš KRO Brut ze Cidrerie Kliment. Jde o šarži z roku 2017, kterou v Jáchymových sklepích objevil během své návštěvy Pavel a která čekala jen na nás. Říznější blend jablek ze starých šumavských sadů se postaral o krásnou vyváženost lehkých zbytkových cukrů a výraznou kyselinku na konci. 

Vy na tenhle cidre naštěstí nemusíte čekat až do roku 2032. Už teď si ho můžete dát ve všech KRO.